Izvješće o provedenom savjetovanju - Savjetovanje o nacrtu prijedloga Zakona o izmjeni i dopuni Zakona o reprezentativnosti udruga poslodavaca i sindikata

Redni broj
Korisnik
Područje
Komentar
Status odgovora
Odgovor
1 Lucija Jadrijević KONAČNI PRIJEDLOG ZAKONA O IZMJENI I DOPUNI ZAKONA O REPREZENTATIVNOSTI UDRUGA POSLODAVACA I SINDIKATA Test komentar 12345 Nije prihvaćen Ne prihvaća se.
2 Nevenka Novosel KONAČNI PRIJEDLOG ZAKONA O IZMJENI I DOPUNI ZAKONA O REPREZENTATIVNOSTI UDRUGA POSLODAVACA I SINDIKATA Slažem se. Primljeno na znanje Slažem se sa slaganjem.
3 K. D. KONAČNI PRIJEDLOG ZAKONA O IZMJENI I DOPUNI ZAKONA O REPREZENTATIVNOSTI UDRUGA POSLODAVACA I SINDIKATA Savjetovanje je otvoreno, komentirajte! Prihvaćen Ok.
4 K. D. KONAČNI PRIJEDLOG ZAKONA O IZMJENI I DOPUNI ZAKONA O REPREZENTATIVNOSTI UDRUGA POSLODAVACA I SINDIKATA Bravo! Djelomično prihvaćen ...
5 K. D. KONAČNI PRIJEDLOG ZAKONA O IZMJENI I DOPUNI ZAKONA O REPREZENTATIVNOSTI UDRUGA POSLODAVACA I SINDIKATA Izvrsno! Prihvaćen Prihvaćeno.
6 K. D. KONAČNI PRIJEDLOG ZAKONA O IZMJENI I DOPUNI ZAKONA O REPREZENTATIVNOSTI UDRUGA POSLODAVACA I SINDIKATA Super savjetovanje! Prihvaćen Da.
7 K. D. KONAČNI PRIJEDLOG ZAKONA O IZMJENI I DOPUNI ZAKONA O REPREZENTATIVNOSTI UDRUGA POSLODAVACA I SINDIKATA Jeeeee!!! Primljeno na znanje !
8 Ana Marija Vojković KONAČNI PRIJEDLOG ZAKONA O IZMJENI I DOPUNI ZAKONA O REPREZENTATIVNOSTI UDRUGA POSLODAVACA I SINDIKATA, Članak 1. Članak 1 nije razumljiv. Pozdrav iz MUP-a Primljeno na znanje Popravit ćemo, hvala na komentaru!
9 SanjaMi KONAČNI PRIJEDLOG ZAKONA O IZMJENI I DOPUNI ZAKONA O REPREZENTATIVNOSTI UDRUGA POSLODAVACA I SINDIKATA, Članak 1. abc Nije prihvaćen 123
10 K. D. KONAČNI PRIJEDLOG ZAKONA O IZMJENI I DOPUNI ZAKONA O REPREZENTATIVNOSTI UDRUGA POSLODAVACA I SINDIKATA, Članak 1. Jako dobro! Nije prihvaćen Izvrsno, a ne jako dobro! Komentar odbijen.
11 Marija Matek KONAČNI PRIJEDLOG ZAKONA O IZMJENI I DOPUNI ZAKONA O REPREZENTATIVNOSTI UDRUGA POSLODAVACA I SINDIKATA, Članak 2. komentar Ne postoji odgovor
12 Dino Kapuano KONAČNI PRIJEDLOG ZAKONA O IZMJENI I DOPUNI ZAKONA O REPREZENTATIVNOSTI UDRUGA POSLODAVACA I SINDIKATA, Članak 2. Zakon bi trebao stupiti na snagu danom objave u Narodnim novinama. Nije prihvaćen Nema šanse.
13 K. D. KONAČNI PRIJEDLOG ZAKONA O IZMJENI I DOPUNI ZAKONA O REPREZENTATIVNOSTI UDRUGA POSLODAVACA I SINDIKATA, Članak 2. Ovaj Zakon stupa na snagu devetog dana od dana objave u Narodnim novinama. Nije prihvaćen Ne može!
14 Marija Matek KONAČNI PRIJEDLOG ZAKONA O IZMJENI I DOPUNI ZAKONA O REPREZENTATIVNOSTI UDRUGA POSLODAVACA I SINDIKATA, Prilozi: Komentar Primljeno na znanje Odgovor.
15 Marija Matek KONAČNI PRIJEDLOG ZAKONA O IZMJENI I DOPUNI ZAKONA O REPREZENTATIVNOSTI UDRUGA POSLODAVACA I SINDIKATA, Prilozi: Jako dobro Primljeno na znanje Jako dobar komentar.
16 K. D. KONAČNI PRIJEDLOG ZAKONA O IZMJENI I DOPUNI ZAKONA O REPREZENTATIVNOSTI UDRUGA POSLODAVACA I SINDIKATA, Prilozi: Čudesno! Primljeno na znanje Slažem se.
17 K. D. KONAČNI PRIJEDLOG ZAKONA O IZMJENI I DOPUNI ZAKONA O REPREZENTATIVNOSTI UDRUGA POSLODAVACA I SINDIKATA, Prilozi: Zanimljivo... Djelomično prihvaćen Komentar je djelomično prihvaćen.